Звернутися до Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради

Відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» Ви можете звернутися до міської влади у такий спосіб:

• надіслати письмове звернення поштою на адресу: 71100, Україна, Запорізька область, місто Мелітополь, вул. К. Маркса, 5;
  • надати звернення до відділу по роботі зі  зверненнями громадян виконкому особисто або через уповноважену особу, якщо ці повноваження оформлені відповідно до чинного законодавства, за адресою: місто Мелітополь, вул. К. Маркса, 5, кабінет №18 (години роботи відділу -  понеділок - четвер з 08:00 до 17:00, п’ятниця – з 08:00 до 15:45, обідня перерва – з 12:00 до 13:00);
  • викласти звернення усно на особистому прийомі у керівництва міської ради та керівників виконавчих органів відповідно до графіку прийому.

З 28.10.2015 електронні звернення розглядаються згідно з вимогами Закону України «Про звернення громадян». На них надається письмова відповідь у встановлений законом термін (поштою, або електронною поштою) на офіційному бланку органу влади за підписом відповідальної посадової особи.

Для того щоб відправити електронне звернення до Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради, Ви можете заповнити форму, що розміщена нижче, або надіслати листа безпосередньо на адресу електронної пошти: gragdanin@mlt.gov.ua

Нагадуємо, що згідно з вимогами законодавства у зверненні обов’язково вказуються: прізвище, ім’я, по-батькові заявника, адреса та зміст звернення. Анонімні звернення (без зазначення ПІБ та адреси), а також звернення, в яких відсутній зміст (опис конкретної проблеми, яка підлягає вирішенню), розгляду не підлягають.

Також для прискорення розгляду звернення та можливості оперативного зворотного зв’язку із заявником просимо вказувати номер контактного телефону.

Форма електронного звернення до Виконавчого комітету Мелітопольської міської ради

Перезавантажити